A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Спаська гімназія
Кролевецької міської ради

Як допомогти дитині пережити втрату? Відеолекція психолога

Дата: 25.04.2022 10:17
Кількість переглядів: 106

Державна служба якості освіти у співпраці з ініціативою «Система забезпечення якості освіти», що впроваджується в межах проєкту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), підготували серію відеолекцій про те, як педагогам працювати в умовах війни. 

 

Як говорити з дитиною про смерть, які слова підібрати та як діти різного віку реагують на новини про втрату? Які відчуття дитина може переживати при горюванні та як батькам і педагогам працювати із ними? Ірина Плешакова дає відповіді на ці та інші питання, а також ділиться порадами та дієвими техніками і прийомами, як дитині допомогти пережити втрату.

 

Серія відеолекцій складається з 11 тем, у яких психологи-практики, гештальт-терапевти, які працюють із травмами війни з 2014 року, дають відповіді на питання, як:

  • проводити уроки під час війни;
  • говорити з дітьми про війну та її новини;
  • допомогти дитині пережити втрату;
  • допомогти учням розуміти і виражати свої емоції;
  • створити безпечний простір на онлайн-уроці;
  • не допустити на уроці конфлікту.

Відео створене для Державної служби якості освіти України в межах ініціативи «Система забезпечення якості освіти», що впроваджується в межах проєкту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe). «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe) є проєктом міжнародної технічної допомоги, що реалізується компанією Alinea International та фінансується Урядом Канади. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено