A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Спаська гімназія
Кролевецької міської ради

Міністерство освіти і науки роз'яснило, як має відбуватися підсумкове оцінювання

Дата: 16.04.2020 11:04
Кількість переглядів: 200

Як відбуватиметься підсумкове оцінювання?

Відповідь на це питання пропонує Міністерство освіти і науки України, викладену  у листі від 16 КВІТНЯ 2020 Р. № №1/9-213

ЩОДО ПРОВЕДЕННЯ ПІДСУМКОВОГО ОЦІНЮВАННЯ ТА ОРГАНІЗОВАНОГО ЗАВЕРШЕННЯ 2019-2020

Підсумкове оцінювання (тематичне, семестрове та річне) може здійснюватися віддалено, із використанням цифрових технологій для всіх учнів, включно з тими, що здобувають освіту за однією з індивідуальних форм (педагогічний патронаж, сімейна (домашня), екстернат).

Підсумкова оцінка за семестр виставляється з урахуванням результатів тематичного оцінювання, отриманих учнями під час дистанційного навчання та до його початку, практичних робіт з навчальних предметів природничого циклу, результатів оцінювання різних видів мовленнєвої діяльності учнів тощо. Якщо з навчального предмета не передбачено тематичних підсумкових робіт, підсумкова оцінка може виставлятися за результатами поточного оцінювання. Учні, які не мають результатів поточного оцінювання з об'єктивних причин, можуть бути оцінені за результатами проведення семестрової контрольної роботи.

Тематичні та семестрові підсумкові роботи, які було проведено в умовах дистанційного навчання під час карантину, записуються в класному журналі без зазначення дати їх проведення.

Річне оцінювання виставляється з урахуванням результатів оцінювання за перший та другий семестри навчального року.

З повним змістом листа можна ознайомитись за посиланням: https://mon.gov.ua/ua/npa/shodo-provedennya-pidsumkovogo-ocinyuvannya-ta-organizovanogo-zavershennya-2019-2020-navchalnogo-roku

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено