A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Спаська гімназія
Кролевецької міської ради

16 днів проти насильства

Дата: 21.07.2019 18:17
Кількість переглядів: 177

з 26 листопада по 10 грудня у Спаській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулася акція «16 днів проти насильства». Дані дати є символічними. Вони створюють своєрідний ланцюжок, поєднуючи заходи проти насильства, боротьби зі СНІДОМ, рабством та дій щодо захисту прав людини.

Реальністю сьогодні стало пропагування культу сили та жорстокості в ЗМІ, зниження виховного потенціалу сім’ї, порушення взаємодії між школою та сім’єю, поширення зразків асоціальної поведінки.

Серед підлітків значного поширення набули різноманітні конфлікти. Однією з форм конфліктної взаємодії є булінг та кібербулінг.  Ці явища характеризуються гостротою і тривалістю негативних наслідків для всіх його учасників.

Так, булінг в шкільному середовищі негативно впливає на розвиток особистості підлітка. Поширення даного явища серед підлітків викликає потребу у пошуку ефективних форм та методів соціально-педагогічної профілактики.
27.11.2018 з учнями старших та молодших класів проведено анонімне опитування «Що я знаю про насильство» та переглянуто відеоролик учнями 5 класу «Стоп насильство!», а 28 листопада молодші школярі та учні старших класів мали змогу переглянути соціальний ролик «Як боротися з булінгом?».

Учні 2 класу самостійно розмалювали долоньки дружби.

В рамках проведення щорічної акції «16 днів проти насильства» 26 листопада у Спаській ЗОШ І-ІІІ ступенів оголошено конкурс малюнків  «Щаслива родина  без насильства».

Також практичним психологом школи в інформативному куточку постійно змінюється інформація щодо проведення тематичних тижнів.


 


 



 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено