A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Спаська гімназія
Кролевецької міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Життя - найбільша наша цінність

Життя - найбільша наша цінність! Варто про це завжди пам'ятати, а також нагадувати дітям. З учнями 7 класу було проведену виховну годину, метою якої є попередження суїцидальної поведінки серед дітей.

14:22 07.10.2023

Герої не вмирають!

Пам'ятаємо наших захисників! Слава героям, що зараз захищають Україну! Вічна слава воїнам, що загинули, щоб уберегти наші життя! 

15:18 05.10.2023

Свято квітів "Барвиста моя Україна"

У Спаській гімназії, на базі якої проходять заняття гуртка "Екологічна варта" еколого-натуралістичного напряму (керівник Ніна Скрипняк), відбулося свято квітів "Барвиста моя Україна". До свята долучилися гуртківці, учні школи, класні керівники та батьки. Під час заходу були представлені цікаві квіткові композиції "Квітуча моя Кролевеччина", "З Україною в серці", "Земля просить захисту", "Рослини-символи України", "Ми-патріоти".

16:09 04.10.2023

Благодійний захід за участі Олени Білоконь

Сьогодні до нашого мальовничого села Спаське завітала з благодійним виступом українська співачка, солістка-вокалістка Національного президентського оркестру, заслужена артистка України Олена Білоконь. Здобувачі освіти Спаської гімназії були не тільки глядачами чудового концерту, а й імпровізованим танцювальним колективом талановитої співачки.

17:52 03.10.2023

Пам'ятаємо трагедію Бабиного Яру

У Спаській гімназії Кролевецької міської ради було проведено такі заходи, що присвячені роковинам трагедії Бабиного Яру.

14:48 02.10.2023

Листівки вдячності для захисників

Кожен українець, який любить і підтримує свою країну, робитиме все, щоб якомога швидше настала перемога та омріяний мир! Одні захищають Україну на полі бою, інші допомагають нашим бійцям матеріально або є волонтерами, а хтось усіма способами підтримує  моральний дух захисників та надихає їх на великі звершення. Учні Спаської гімназії створюють листівки привітання та подяки для Збройних Сил України.

10:15 28.09.2023

Що таке булінг?

Булінг — це агресивна та вкрай неприємна поведінка однієї дитини або групи дітей по відношенню до іншої дитини, що супроводжується постійним фізичним і психологічним тиском. У Спаській гімназії систематично проводяться різноманітні заходи зі здобувачами освіти з метою запобігти будь-яким проявам булінгу. З учнями 7-9 класів психологом навчального закладу проведено анкетування та бесіду на тему "Що таке булінг?"

10:58 27.09.2023

День позашкільника

Здобувачі освіти Спаської гімназії спільно з керівником гуртка "Екологічна варта" Скрипняк Ніною Іванівною відвідали захід у м. Кролевець "День відкритих дверей", присвячений Дню позашкільника. Учні із захопленням переглянули святковий концерт, підготовлений позашкільниками з естетичного відділу, а також кожен бажаючий долучився до благодійної лотереї, що проводилася для збору коштів на ЗСУ. Ніна Іванівна разом з учнями середніх класів підготувала яскраву композицію із квітів "Барви Кролевеччини", яка також була представлена на даному заході.

17:00 21.09.2023

"День без рюкзаків"

Із кошиками, мішками, дорожніми валізами: у Спаській гімназії відбувся "День без рюкзаків". 

20:56 08.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено