A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Спаська гімназія
Кролевецької міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Освітяни Спаського ліцею отримали ноутбуки за сприяння Фундації Олени Зеленської

За сприяння Фундації Олени Зеленської у межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти (GBC-Education) та проєкту «Цифровий актив для України» компаній «HP» та «Microsoft» Спаський ліцей отримав 2 ноутбуки. Щиро вдячні за підтримку!

13:54 02.03.2023

Міжнародний день рідної мови

           21 лютого у світі вшановують Міжнародний день рідної мови! До відзначення Міжнародного дня рідної мови долучилася наша ліцейна родина.З учнями початкових класів було проведено урок-гру "Нас єднає мова". Учні 5-6 класів взяли участь у мовознавчому конкурсі "Магія рідного слова" та показали свої знання, уміння, навички, ерудицію, кмітливість 💙💛 Всі учасники продемонстрували, що знають, поважають та пишаються своєю рідною мовою,  милозвучністю та красою рідного слова!

15:04 22.02.2023

Вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні

       У Спаському ліцеї Кролевецької міської ради були проведені заходи щодо показу художніх та документальних фільмів, присвячених подвигу Героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності на тему:

17:13 12.02.2023

Безпечний інтернет

     З кожним новим поколінням підвищується рівень проникнення Інтернету в наші життя. Сьогодні все більше дітей користується Інтернетом для спілкування, навчання, пошуку інформації, ігор, скачування мультимедійного контенту. З розширенням можливостей в он-лайні зростають і ризики. Що може статися в реальному житті через безтурботну віртуальну поведінку? Чи знають про це діти?  Чи усвідомлюють необхідність навчання не просто використання Інтернету, але й можливостям уникнути небезпечних ситуацій?

20:17 09.02.2023

Харикативна акція "Яким я бачу майбутнє України після перемоги"

Учні Спаського ліцею взяли участь в акції «Яким я бачу майбутнє України після перемоги», започаткованою Державною службою якості освіти України. Метою даної акції є подяка захисникам України та підтримка їх морально-психологічного стану в місцях проведення активних бойових дій.

11:57 04.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено