A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Спаська гімназія
Кролевецької міської ради

Державна підсумкова атестація у формі зовнішнього незалежного оцінювання

Дата: 21.07.2019 18:55
Кількість переглядів: 169

Для випускників закладів загальної середньої освіти 2019 року результати зовнішнього незалежного оцінювання з трьох предметів будуть зараховані як оцінки за державну підсумкову атестацію за шкалою 1–12 балів. Першим обов’язковим предметом ДПА є українська мова і література (частина з української мови). Другим – за вибором випускника: математика або історія України (період ХХ – початок ХХІ століття). Третій предмет випускники обирають самостійно із запропонованого вище переліку.

Звертаємо увагу, що для проходження ДПА можна обрати й математику, й історію України.

У разі проходження ДПА у формі ЗНО з іноземної мови, випускники старшої школи закладів загальної середньої освіти, які вивчали цю іноземну мову:

  • на рівні стандарту або академічному рівні, отримують оцінку за державну підсумкову атестацію за результатами виконання завдань 1–32 і 49–59 (43 завдання);
  • на профільному рівні, отримують оцінку за державну підсумкову атестацію за результатами виконання усіх завдань тесту (59 завдань).

Також у 2019 році ДПА у формі ЗНО з української мови і літератури (українська мова), математики або історії України (період ХХ – початок ХХІ століття) проходитимуть учні (слухачі, студенти) закладів професійної (професійно-технічної), вищої освіти, які в 2019 році здобудуть повну загальну середню освіту.

Як оцінки за ДПА буде зараховано результати виконання всіх завдань сертифікаційної роботи або частини з них (залежно від навчального предмета).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено