A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Спаська гімназія
Кролевецької міської ради

Інформація для батьків

Дата: від до Скинути

Карантин - не канікули. Як зберегти баланс

Як зберегти баланс навчання/відпочинок на карантині Ще коли я працював в міністерстві, до мене досить часто зверталися батьки зі скаргами на перевантаження дітей домашніми завданнями. Нарікали на складні програми МОН (бо так їм говорили вчителі) та плакалися, що діти мають по ночах вчитися, бо не встигають все виконувати.

13:04 10.04.2020

До уваги батьків майбутніх першокласників

У зв'язку з карантином Міністерством освіти і науки України перенесені терміни подання заяв та зарахування дітей до першого класу на час по закінченні карантину. З роз'ясненням МОНУ з даного питання можна ознайомитися за посиланням: https://mon.gov.ua/ua/npa/shodo-organizovanogo-zavershennya-20192020-navchalnogo-roku-ta-zarahuvannya-do-zakladiv-zagalnoyi-serednoyi-osviti

10:50 02.04.2020

Батькам на замітку

Синдром емоційного вигорання – це суттєві зміни в поведінці людини, що проявляються внаслідок емоційного виснаження. Найчастіше цей термін пов’язують з діяльністю працівників, задіяних у соціальній сфері. Однак до ризику емоційного виснаження потрапляють також і батьки. 

09:47 31.03.2020

Корисна інформація

Усі школи та дитячі садки в Україні закрито на карантин щонайменше до кінця березня – так вирішив уряд, щоб запобігти поширенню коронавірусу. Більшість дітей залишається вдома із батьками, які попри це повинні займатись і роботою. Чи варто розмовляти з дітьми про коронавірус і як правильно взаємодіяти з ними на час карантину – розпитали в експерток.

09:53 24.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено