A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Спаська гімназія
Кролевецької міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо!

Нещодавно у районному Будинку культури відбувся конкурс читців, присвячений пам'яті Т.Г. Шевченка, у якому взяли участь і представники нашої школи: Анастасія Макарюк та колектив "Сльоза" у складі Оксани Богданової і Руслана Міцая. Учні гідно представили твори геніального поета на конкурсі, а колектив "Сльоза" зайняв почесне друге місце у цьому конкурсі. Вітаємо всіх учасників конкурсу і, особливо, переможців - Оксану та Руслана, а також їх наставницю - учителя української мови і зарубіжної літератури Любов Миколаївну Макарюк!. Нових злетів і перемог!

12:45 08.03.2020

усний журнал

В рамках тижня англійської мови 29 лютого відбувся усний журнал для учнів 5-10 класів. Вчитель англійської мови Наталія Самусенко разом з учнями познайомили присутніх на заході з особливостями Великобританії, її визначними людьми та місцями, цікавинками самої мови. Співали пісень та декламували вірші мовою оригіналу, перекладали на українську, переглядали презентації і відео. Захід видався змістовним і захопливим.

07:49 01.03.2020

НАГОРОДЖЕННЯ ПРИЗЕРІВ ПРЕДМЕТНИХ ОЛІМПІАД ТА МОВНО-ЛІТЕРАТУРНИХ КОНКУРСІВ

10 СІЧНЯ  у Кролевецькій РДА відбулося свято «Крок до зірок», на якому були відзначені учні – призери олімпіад, вчителі, які доклали зусиль до їх підготовки, та педагогічні колективи, учні яких стали призерами. З гордістю повідомляємо про учнів нашої школи Малетича Івана (9клас) та Міцая Руслана (10 клас), які зайняли почесні 3 місця у ІІ етапі олімпіади з географії та отримали відзнаки від начальника відділу освіти Кролевецької РДА Станіслава Жолобка.

10:19 16.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено