A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Спаська гімназія
Кролевецької міської ради

Безпечний інтернет

Дата: 09.02.2023 20:17
Кількість переглядів: 48

     З кожним новим поколінням підвищується рівень проникнення Інтернету в наші життя. Сьогодні все більше дітей користується Інтернетом для спілкування, навчання, пошуку інформації, ігор, скачування мультимедійного контенту. З розширенням можливостей в он-лайні зростають і ризики. Що може статися в реальному житті через безтурботну віртуальну поведінку? Чи знають про це діти?  Чи усвідомлюють необхідність навчання не просто використання Інтернету, але й можливостям уникнути небезпечних ситуацій?

       7 лютого оголошено Міжнародним Днем безпечного Інтернету. Щорічна кампанія, яка проходить в Україні за підтримки Європейської комісії, покликана привернути увагу суспільства до проблеми безпечної поведінки в Інтернеті, розказати про ті ризики, на які можуть натрапити діти та підлітки в глобальній мережі, та як захистити себе від цих ризиків.

     День безпечного Інтернету в Україні класні колективи ліцею відзначили шляхом проведення виховних годин та годин спілкування. В 2-3 класах була проведена година спілкування на тему «Моя суперсила – безпека в інтернеті», учні 4 класу переглянули та обговорили мультфільм про онлайн безпеку дітей «Хаппі та її суперсила», в 6 класі була проведена виховна година на тему «Безпечний інтернет та соціальні мережі», бесіда «10 золотих правил безпечного інтернету» була проведена з учнями 9 класу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено