A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Спаська гімназія
Кролевецької міської ради

Мінна безпека

Дата: 27.03.2023 20:17
Кількість переглядів: 49

       Україна увійшла до переліку країн, найбільш забруднених мінами.  Моніторингова місія ООН з прав людини в Україні підтвердила, що міни та вибухонебезпечні предмети спричинили 75 жертв серед дітей у період з 24 лютого 2022 року до 15 лютого 2023 року. Щоб зменшити ризики поранення чи загибелі дітей, Дитячий фонд ООН спільно з Міністерством освіти і науки України, Державною службою України з надзвичайних ситуацій та Міністерством внутрішніх справ України запустили вебсайт «Все про мінну безпеку» для батьків, вчителів та дітей.

       Ресурс містить чотири розділи: для батьків, вчителів, підлітків та дітей. У кожному з них викладено адаптовану до віку інформацію про різновиди мін та правила поводження з ними. 

      Зважаючи на небезпеку спричинену вибухонебезпечними предметами в Спаському ліцеї класні керівники провели виховні години присвячені мінній безпеці. 

           Учні 4 класу ходили на прогулянку з песиком Патроном. Пригадали як виглядають вибухонебезпечні предмети, де вони можуть ховатися, як повідомити про знахідку.

  

З учнями 2-3 класів  проведена бесіда "Обережно! Вибухонебезпечні предмети" та переглянуто мультфільм про мінну безпеку: лісовий скарб.

  

Для учнів 6,9 класів була проведена виховна година на тему "Бережи себе, бережи інших"

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено