A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Спаська гімназія
Кролевецької міської ради

Сторінка соціального педагога

Дата: від до Скинути

Як допомогти дитині пережити втрату? Відеолекція психолога

Державна служба якості освіти у співпраці з ініціативою «Система забезпечення якості освіти», що впроваджується в межах проєкту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), підготували серію відеолекцій про те, як педагогам працювати в умовах війни. 

10:17 25.04.2022

Поради батькам

ЧИ ГОВОРИТИ З ДІТЬМИ З ООП ПРО ВІЙНУ? Обов’язково потрібно. Незалежно від того, які особливості має дитина та якого віку, вона вже бачила війну чи певні її ознаки (блок-пости, зруйновані будівлі, бомбосховища тощо). До того ж чимало дітей з ООП користуються інтернетом, де стикаються з відповідною інформацією, грають в ігри, спілкуються в чатах, соцмережах.

14:44 13.04.2022

Поради батькам

ПОРАДИ БАТЬКАМ ДІТЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ 1.Ніколи не жалійте дитину через те,що вона не така, як усі. 2.Даруйте дитині свою любов та увагу,однак не забувайте про інших членів родини,котрі її теж потребують. 3. Не дивлячись ні на що, зберігайте позитивне ставлення і уявлення про свою дитину. 4. Організуйте свій побут так,щоб ніхто в сім'ї не відчував себе «жертвою»,відмовляючись від свого особистого життя. 5. Не відгороджуйте дитину від обов'язків і проблем. Вирішуйте всі справи разом з нею. 6. Слідкуйте за своєю зовнішністю. Дитина повинна гордитися вами. 7. Не бійтеся в чомусь відмовити дитині, якщо вважаєте її вимоги надмірними. 8. Частіше розмовляйте з дитиною. Пам'ятайте, що ні телевізор, ні радіо не замінять їй вас. 9. Не обмежуйте дитину в спілкуванні з ровесниками. 10. Частіше звертайтеся за порадами до педагогів та психологів. 11. Звертайтеся до родин, у яких є діти. Передавайте свій досвід і переймайте чужий. 12. Пам'ятайте, що дитина коли-небудь подорослішає і їй доведеться жити самостійно. Готуйте її до самостійного життя. Говоріть з нею про майбутнє.

14:42 13.04.2022

Контакти щодо психологічної підтримки

Цілодобова лінія психологічної підтримки  «Між нами» Львівський міський центр соціальних служб— 0800307305. Дзвінки з будь-яких операторів — безкоштовні.

16:23 11.04.2022

Інформація про психологічну допомогу в умовах війни по областях

Вінницька областьhttps://vinps.vn.ua/?p=2901 Волинська областьhttps://www.facebook.com/HELP.VOCSPD/ (мережа Facedook) Дніпропетровська областьhttp://centrpsiholog.blogspot.com/p/blog-page_26.html Донецька областьhttps://dnmcps.com.ua/25-03-2022-uchast-v-onlayn-naradi-dnu-imzo-dlya-dyrektoriv-oblasnykh-navchalno-metodychnykh Житомирська областьhttps://www.zippo.net.ua/index.php?page_id=564 Закарпатськая областьhttp://zakinppo.org.ua/kafedri/kafedra-pedagogiki-ta-psihologii/publikacii-vikladachiv/6904-psihologija-vijni Запоріжська областьhttps://centrpsiholog.blogspot.com/p/blog-page_26.html Івано-Франківська областьhttps://www.ippo.if.ua/predmety/ocppsr/index.php?r=site/index Київська областьhttp://bilatserkva-cppsvr.kiev.sch.in.ua/krizove_reaguvannya/ Кіровоградська областьhttp://koippo.in.ua/ppsr/ Луганська областьhttp://loippo.edu.ua/psychological-service/news/6528-persha-psykholohichna-dopomoha-liudiam-iaki-perezhyly-kryzovu-sytuatsiiu Львівська областьhttp://loippo.lviv.ua/news/List-vchitel-v--tal-yskoi--stor-i-do-ukrainskih-koleg-publication/ Миколаївська областьhttps://moippo.mk.ua/novyny/plyve-kacha-i-anhely-letiat/#more-5862 https://www.facebook.com/moippo.official/(мережа Facedook)

16:17 11.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено