A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Спаська гімназія
Кролевецької міської ради

Виховна робота

Дата: від до Скинути

День початку кримського спротиву та 2-й рік протистояння російської агресії

У Спаській гімназії для учнів 5-9 класів було проведено історичний  урок "День початку кримського спротиву" (вчитель історії Щербань Микола Михайлович). Учні мали змогу отримати відповіді на актуальні питання, а також переглянули фільм "10- та річниця кримського спротиву та 2ий рік протистояння російській агресії".

11:56 23.02.2024

Міжнародний День рідної мови

У Спаській гімназії зі здобувачами освіти 7-9 класів було проведено конкурс-гру "Я люблю українську мову" до Міжнародного дня рідної мови. Учні мали змогу продемонструвати свої знання, ерудицію, творчі здібності та вміння працювати в команді.

12:12 21.02.2024

День Святого Валентина

У Спаській гімназії було проведено захід до Дня Святого Валентина. Захоплюючі конкурси, музичні хвилинки, оригінальні завдання для наших учасників зацікавили усіх здобувачі освіти навчального закладу.

15:41 16.02.2024

Пам'ятаємо про Крути

29 січня в Україні відзначають пам'ять героїв Крут - українських студентів, які ціною власного життя зупинили більшовицький наступ на Київ у 1918 році. В стінах Спаської гімназії для учнів відбулася історична доповідь в музеї закладу, виставка в бібліотеці та перегляд відео  з теми   " Пам'ятаємо про  Крути"

16:15 29.01.2024

Коляда із учнями Спаської гімназії

Вихованці еголого-натуралістичного напряму села Спаське та учні Спаської гімназії Кролевецької міської ради завітали до Відділу освіти Кролевецької міської ради, Спаського будинку культури, церкви Успіння Пресвятої Богородиці (с.Спаське), Спаського старостинського округу на чолі зі старостою Завгороднім С.М., також доєдналися до святкування біля міської ялинки та  привітали всіх з Різдвом Христовим! Бажали міцного здоров'я, добра, миру та найшвидшої перемоги, яку чекають усі українці, співали пісень, прославляючи Україну та Господа Бога. Зібрані кошти - це донат на придбання дрона для наших незламних захисників.

18:08 25.12.2023

Новорічне свято у Спаській гімназії

Перший семестр 2023-2024 навчального року у закладі освіти завершується. Учні написали контрольні та практичні роботи і вже мріють про свята та відпочинок.  22.12. у Спаській гімназії відбувся святковий новорічний захід. Прикрашена ялинка, яскраві костюми казкових героїв, цікаві флешмоби, конкурси, безпрограшні лотереї, вірші та пісні - усе це дуже сподобалося учням гімназії. А також здобувачі освіти навчального закладу отримали новорічні солодкі подарунки, що принесло ще більше позитивних емоцій.

16:59 22.12.2023

День української хустки

День української хустки — неофіційне щорічне свято, що відзначається 7 грудня з метою об'єднання жінок різного фаху, віку та національності для збереження українських традицій. У рамках відзначення проводяться різноманітні флешмоби "Зроби фото/відео з хусткою". Учениці Спаської гімназії доєдналаси до даного флешмобу та поділилися зі своїми неймовірно гарними світлинами в українській хустці. 

14:30 07.12.2023

Національно-патріотичні заходи у Спаській гімназії

У закладі освіти класними керівниками учнів 1-9 класів були проведені заходи, спрямовані на формування української ідентичності, мовної культури, поваги до культурної спадщини українського народу, шанобливого ставлення до захисників та захисниць України. Виховні години "Україна - країна нескорених", "Ми - патріоти", "Ми діти твої, Україно", тематичні відео та презентації, виготовлення патріотичних плакатів та листівок подяки захисникам та інші виховні заходи патріотичного спрямування були здійснені протягом цього тижня у Спаській гімназії.

12:27 24.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено