A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Спаська гімназія
Кролевецької міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Великодні смаколики та листівки для захисників України

Наближається Великдень - світле свято Воскресіння Христового. У цей день кожна родина збирається за святковим столом. Тільки наші захисники наразі не мають можливості бути поряд зі своїми рідними. Вихованці гуртка "Екологічна варта" та  учні Спаської гімназії вирішили привітати наших мужніх воїнів, надіславши їм великодні вітальні листівки, сувеніри, обереги. До дитячої пропозиції долучились і ми, дорослі: випекли смаколики, ароматні паски та зробили крашанки, щоб ті, хто зараз в окопах, хто кожної миті ризикує життям, могли відчути нашу турботу, нашу підтримку, могли хоч на мить зануритися в атмосферу родинного тепла.

15:42 03.05.2024

Зустріч із захисником України

У Спаській гімназії пройшла зустріч учнів із випускником школи, захисником нашої країни. Ця зустріч стала свідченням нашої шани, вдячності, поваги та любові до захисників України.

16:58 24.04.2024

Мінна безпека

Мінна безпека. Що потрібно знати та виконувати

11:34 01.03.2024

День Соборності України

22 січня ми відзначаємо одне із знакових свят української держави - День Соборності України

09:50 22.01.2024

"Малюкбол"

Рухлива гра "Малюкбол" являє собою підготовку до гри у волейбол. Правила у цих двох спортивних іграх схожі, проте у волейболі м'яч відбивають, а у грі "Малюкбол" його потрібно ловити руками. 

11:36 14.12.2023

День української хустки

День української хустки — неофіційне щорічне свято, що відзначається 7 грудня з метою об'єднання жінок різного фаху, віку та національності для збереження українських традицій. У рамках відзначення проводяться різноманітні флешмоби "Зроби фото/відео з хусткою". Учениці Спаської гімназії доєдналаси до даного флешмобу та поділилися зі своїми неймовірно гарними світлинами в українській хустці. 

14:47 07.12.2023

Фізкультурно-оздоровчий захід "Рух - це здорово"

Сьогодні в Спаській гімназії поєднали два свята: День Святого Миколая та День Збройних Сил України. Діти писали листівки до Святого Миколая, в яких бажали якнайшвидшого МИРУ ТА ПЕРЕМОГИ.  Св.Миколай зустрів та привітав гостей з Алтинівського ліцею, а також запросив їх до спортивних змагань з командою Спаської гімназії. Учні змагалися, танцювали святкові флешмоби і заряджалися гарним настроєм та позитивними емоціями.

12:58 06.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено