A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Спаська гімназія
Кролевецької міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Мінна безпека

Мінна безпека. Що потрібно знати та виконувати

11:34 01.03.2024

День Соборності України

22 січня ми відзначаємо одне із знакових свят української держави - День Соборності України

09:50 22.01.2024

"Малюкбол"

Рухлива гра "Малюкбол" являє собою підготовку до гри у волейбол. Правила у цих двох спортивних іграх схожі, проте у волейболі м'яч відбивають, а у грі "Малюкбол" його потрібно ловити руками. 

11:36 14.12.2023

День української хустки

День української хустки — неофіційне щорічне свято, що відзначається 7 грудня з метою об'єднання жінок різного фаху, віку та національності для збереження українських традицій. У рамках відзначення проводяться різноманітні флешмоби "Зроби фото/відео з хусткою". Учениці Спаської гімназії доєдналаси до даного флешмобу та поділилися зі своїми неймовірно гарними світлинами в українській хустці. 

14:47 07.12.2023

Фізкультурно-оздоровчий захід "Рух - це здорово"

Сьогодні в Спаській гімназії поєднали два свята: День Святого Миколая та День Збройних Сил України. Діти писали листівки до Святого Миколая, в яких бажали якнайшвидшого МИРУ ТА ПЕРЕМОГИ.  Св.Миколай зустрів та привітав гостей з Алтинівського ліцею, а також запросив їх до спортивних змагань з командою Спаської гімназії. Учні змагалися, танцювали святкові флешмоби і заряджалися гарним настроєм та позитивними емоціями.

12:58 06.12.2023

День пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 років

Голодомор - страшна сторінка в історії українського народу, біль тих, хто пережив і жах для нас теперішніх. Це наша пам`ять і наша зброя проти знецінення нації.

13:10 24.11.2023

Національно-патріотичні заходи у Спаській гімназії

У закладі освіти класними керівниками учнів 1-9 класів були проведені заходи, спрямовані на формування української ідентичності, мовної культури, поваги до культурної спадщини українського народу, шанобливого ставлення до захисників та захисниць України. Виховні години "Україна - країна нескорених", "Ми - патріоти", "Ми діти твої, Україно", тематичні відео та презентації, виготовлення патріотичних плакатів та листівок подяки захисникам та інші виховні заходи патріотичного спрямування були здійснені протягом цього тижня у Спаській гімназії.

13:02 24.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено