A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Спаська гімназія
Кролевецької міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Національно-патріотичні заходи у Спаській гімназії

У закладі освіти класними керівниками учнів 1-9 класів були проведені заходи, спрямовані на формування української ідентичності, мовної культури, поваги до культурної спадщини українського народу, шанобливого ставлення до захисників та захисниць України. Виховні години "Україна - країна нескорених", "Ми - патріоти", "Ми діти твої, Україно", тематичні відео та презентації, виготовлення патріотичних плакатів та листівок подяки захисникам та інші виховні заходи патріотичного спрямування були здійснені протягом цього тижня у Спаській гімназії.

13:02 24.11.2023

День Гідності та Свободи

Щороку 21 листопада Україна святкує День Гідності та Свободи. Це свято було встановлено в 2014 році на честь початку двох революцій, які змінили хід історії країни: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

15:20 21.11.2023

"Міс Гімназія 2023"

Сьогодні відбувся конкурс "Міс Гімназія 2023", у якому взяли участь учениці 5-9 класів. Дівчата продемонстрували свої захоплення, кулінарні здібності, вміння триматися на сцені та інші таланти

14:18 17.11.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху

З 13 по 17 листопада у Спаській гімназії проходив Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участі дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі. Класні керівники провели зі своїми учнями виховні бесіди "Безпека дорожнього руху - це життя", "Безпечний рух на дорозі", "Правила дорожнього руху вивчаємо - в біду на дорозі не потрапляємо", "Безпека дорожнього руху в умовах воєнного стану". Зазначені вище бесіди проводилися з використанням відеопрезентацій,  вікторин з правил дорожнього руху, елементів рольових ігор, спеціального наочного матеріалу.

13:32 17.11.2023

Всесвітній день доброти

Сьогодні, 13 листопада, відзначається Всесвітній день доброти. Це свято, яке закликає нас бути добрими один до одного, творити добрі справи та робити світ навколо себе кращим. Здобувачі освіти Спаської гімназії долучилися до челенджу "Твори добро"

16:25 13.11.2023

Осінь чарівниця в гості завітала

7 листопада, в цей яскравий сонячний день, для здобувачів освіти 1-4 класів керівник гуртка Скрипняк Ніна Іванівна та педагог-організатор Феделеш Оксана Олександрівна провели конкурсно-розважальну програму "Осінь чарівниця в гості завітала".

14:06 07.11.2023

Український Хелловін у Спаській гімназії

В Україні вже багато років відзначають іноземне свято Хелловін у ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Дехто ставився до його святкування вкрай негативно, зазначаючи , що це "чуже", запозичене свято. Але запозичена лише назва, адже в українців раніше був свій Хелловін. Існував він за часів вірування у різних богів та звався Велесова ніч. Велес - це дохристиянський язичницький бог. Його вважали богом мистецтва, музики, поезії, краси, таланту, щастя та любові. Він покровитель усіх творчих людей. Творчими та талановитими у нашій гімназії є здобувачі освіти 5-9 класів, які разом з соціальним педагогом та практичним психологом Сокол Катериною Володимирівною створили яскраву та цікаву композицію до даного свята.

11:46 01.11.2023

"Шкільні ігри"

30 жовтня у Спаській гімназії відбулися змагання серед учнів 5-6 класів "Шкільні ігри"

15:23 30.10.2023

Жартівлива вікторина "Словограй"

Жартівлива вікторина "Словограй" з учнями 6 класу до Дня української писемності та мови не лише перевірила здобуті знання, а й подарувала приємні емоції та надихнула до подальшого вивчення та пізнання української мови.

12:31 30.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено