A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Спаська гімназія
Кролевецької міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Про інформаційну кампанію із запобігання торгівлі людьми

З метою інформування населення про те, як не стати жертвами торгівлі людьми, не потрапити у трудове або сексуальне рабство та на яких умовах можна погоджуватись на працевлаштування чи вимушений переїзд на тлі ескалації війни в Україні, а також на основі Концепції Державної цільової соціальної програми протидії торгівлі людьми на період до 2025 року, проєктом «Українцям про ЄС», Міжнародною організацією за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України здійснюється інформаційна кампанія, спрямована на запобігання торгівлі людьми під час війни.

12:25 07.06.2022

Алгоритм дій при виявленні ВНП

Для населення: при виявленні ВНП (боєприпасу, схожого на нього предмету, іншого невідомого та підозрілого предмету) Не підходити. У жодному разі не чіпати. Не користуватися поблизу засобами зв’язку та іншими електронними приладами (дистанційне управління тощо). Не намагатися самостійно огородити підозрілу знахідку, треба запам’ятати місце виявлення даного предмету. Повернутися у тому напрямку в якому прийшов – не поспішаючи крок у крок на відстань не менше 100 м. Терміново повідомити про знахідку до оперативних служб за телефонними номерами «101» або «102» Повідомити оточуючим про можливу небезпеку, а також розповісти, що до даного місця не можна наближатися.  

13:49 19.04.2022

Відеоролик «Ми – проти насильства»

Національна соціальна сервісна служба України (далі – Нацсоцслужба) відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.08.2020 року № 783 „Деякі питання Національної соціальної сервісної служби України” є центральним органом виконавчої влади, який реалізує державну політику у сфері соціального захисту населення, захисту прав дітей, здійснення державного контролю за дотриманням вимог законодавства під час надання соціальної підтримки та за дотриманням прав дітей. До основних завдань Нацсоцслужби з питань запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі належить реалізація державної політики у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, зокрема формування в українському суспільстві нульової толерантності до насильства та посилення готовності протидіяти його проявам. Починаючи з 2001 року у період з 25 листопада до 10 грудня в Україні проводиться широка інформаційна кампанія „16 днів проти насильства”. В рамках проведення тематичних заходів, з метою привернення уваги та підвищення рівня обізнаності громадськості до проблеми вчинення насильства у будь-яких його проявах, Нацсоцслужбою створено відеоролик „Ми - проти насильства” (хронометражем 2 хв.10с.). Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення листом від 24.11.2021 року № 16/648 зазначено, що даний відеоролик має ознаки соціальної реклами. Враховуючи вищезазначене, просимо Вашого сприяння у поширенні та забезпеченні трансляції тематичного відеоролика „Ми - проти насильства” як соціальної реклами в таких місцях, як:

08:57 10.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено